Saturday, January 17, 2015

LIRIK: Bunga Citra Lestari - Wanita Terbahagia Di Dunia

Lagu terbaru daripada Bunga Citra Lestari ini sangat sedap didengar! Ala-ala tradisional + tarian sedikit bunyinya. Liriknya pula sangat bermakna. Radio ERA FM ada memainkannya baru-baru ini. Namun kurang kedengaran sekarang meskipun lagu ini BEST! Bukan senang nak cari lagu ini di internet, baik nak download atau tengok kat youtube. Tak apa. Lama-kelamaan adalah tu. He..he..he.. Oh ya, ini merupakan post PERTAMA untuk tahun 2015! Selamat Tahun Baru!! ^___^



Jujur ku mengakui
Pantas ku beri
Seribu pujian buat kamu

Jauh di dalam hati
Selalu ku rasa
Bersyukur aku mengenalmu
Kerna cinta dari kamu
Jadikan aku
Wanita terbahagia di dunia

Bersama kamu
Ku jadi tahu
Artinya waktu
Lebih berharga dari harta di dunia

Bersama kamu
Ku rasa jauh
Lebih mengerti
Arti cinta tanpa harus mengucapkan cinta

Kamu ku yakin tahu
Ku yakin sama
Tujuanmu dengan tujuanku

2 comments:

nor jamil said...

pembetulan sikit ye..
Bersyukur aku mengenal mu....
best lagu ni, theme song kami berdua.

Maestro Amad said...

dah betulkan.
mmg best lagu ni. ada ala2 hindustan dan klasik skit. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...